Spar penge på opbevaring af campingvogn

Sponseret indhold

Det kan i den grad koste penge at have sin campingvogn opbevaret et sted. En campingvogn fylder en del, og selvom der er en række firmaer, der har specialiseret sig i at opbevare transportmidler som campingvogne, både eller lignende, er det stadig ikke noget, der er en gratis fornøjelse.

Derfor kan det være en rigtig god idé at arbejde på at finde en så billig plads til opbevaring af sin campingvogn, som overhovedet muligt. Men hvordan gør du så det? Og er der nogle råd du kan gøre brug af i den forbindelse? Det tager vi et nærmere kig på lige her, hvor du kan blive lidt klogere på dette emne.

Ikke alle har plads til at opbevare egen campingvogn

Bare fordi du har råd til at købe en campingvogn, betyder det ikke, at du nødvendigvis har plads til at have den stående opbevaret derhjemme. Derfor kan det for mange være nødvendigt at finde et sted, hvor campingvognen kan stå trygt og sikkert indtil næste sæson.

Der er mange forskellige måder at opbevare en campingvogn på. Nogle vælger endda at blive fastliggere på en campingplads, hvor deres campingvogn har en og samme plads hele året.

Hvis du gerne vil kunne køre rundt med din vogn, kan det være smart at få den opbevaret et velegnet sted til dette. Der er mange steder rundt om i landet, hvor du kan få din campingvogn opbevaret tørt, trygt og sikkert for ganske få penge hver måned.

Sådan finder du den bedste pris

Der kan godt være stor forskel på priserne rundt omkring i landet, så hvis du vil være sikker på at få den bedste pris på opbevaring af din campingvogn, kan du med fordel sammenligne priserne hos de forskellige steder. Det kan du blandt andet bruge denne side til at gøre.

Du kan finde opbevaring for helt ned omkring 150 kroner om måneden eller sågar endnu billigere, hvis du er heldig. Det er også muligt at finde meget dyrere opbevaring ,og der kan vær stor forskel på at skulle betale 150 eller 300 kroner om måneden, hvis du skal have den opbevaret i et halvt år eller mere.

På tide med en ny campingvogn?

Måske har du endda brug for at en ny campingvogn, hvis den gamle er ved at være lidt for slidt efter mange års kørsel rundt omkring inden- eller uden for landets grænser?

I så fald så lån penge hurtigt og få styr på den nye campingvogn, inden næste sæson starter, og det er på tide at komme ud på landevejene igen. Det er nemt og hurtigt at finde et passende lån, og du kan låne lige akkurat det beløb, du har brug for.

Del denne artikel?

Del på facebook
Share on Facebook
Del på twitter
Share on Twitter
Del på linkedin
Share on Linkdin
Del på pinterest
Share on Pinterest
Dennis Bank

Dennis Bank

Har skrevet denne artikel. Dennis bank er også ejer af webdesign og markedsførings virksomheden apolloweb.dk

Skriv et svar

Vi er lige midt i sommeren her i 2019. Og der er vel lige et par måneder endnu, inden vi vælger at campingvognen skal i vinterhi. For vi er ikke de store campister i vinter halvåret.

Nu er det 3 år i træk, at vi familien Hansen har en campingvogn. Og det er da også rigtigt dejligt, og mine 2 drenge på 5 og 7 elsker det, når vi kører rundt i Danmark på diverse campingpladser. Og nyder godt af de mange søde familier med børn, der har det lige som os, at de vil ud og have det sjovt. Og så er det jo også dejligt, at komme tæt på alle disse dejlige strande, og badeland som findes disse steder.

Jeg synes dog de foregående år, der har det været lidt tungt, når vi kommer dertil, hvor det hele skal lukkes ned og gøres vinterklar. Ja det er der en masse arbejde i. Og vi har altid haft store problemer i, hvor skal vi opbevare alt det, der befinder sig i campingvognen, da vi bor i lejlighed, så vi har ikke plads til det. Og der er igennem tiden, alligevel kommet en del ting og sager i campingvognen. 

Det første år lod vi mange af tingene stå i campingvognen. Men det viste sig, at meget af det havde taget skade, da vores campingvogn ikke er af nyere dato, så derfor havde der været en del fugt osv. Som ikke havde gjort en positiv indvirkning, på de ting vi havde ladet stå i campingvognen.

Men sidste år mødte vi et ægtepar på Henne strand camping, som fortalte hvordan vi kunne bruge store og små bedrollers. Ja de var perfekte opbevaringskasser til sådan et projekt

Det handlede om, man skal finde bedrollers, da der er hjul på disse modeller. Og så kan de også stables. Så det er bare rigtig smart. At når man har pakket det hele ned i disse plastkasser med låg. Så kan man vælge at rulle dem ind under sengen eller skabet osv. 

Nogen vælger også at stable dem op hjemme i garagen (hvis man har sådan en), eller man kan gøre som vi har gjort det. Vi har valgt at stable opbevaringskasserne hjemme i vores kælderrum. Og vi blev faktisk så bidt at dette kasse system, at vi købte en god “håndfuld” opbevaringskasser sidste år. Og så har vi fået ordnet og ryddet op i kælderrummet, som så gjorde, at der lige præcis er blevet plads til alle vores ting fra campingvognen. 

Så i år når sæsonen slutter, så skal campingvognen selvfølgelig rengøres, fjernes diverse elektronik, gummilisterne skal have noget silikone, og alt det andet der følger med, når man er ejer af en campingvogn. 

Men i år bliver det nemt, når tingene skal pakkes væk. Da vi har vores dejlige opbevaringskasser fra sidste år.

Så mangler du også ideen til, hvor du skal gøre af tingene, når din camplet, campingvogn, båden eller lign skal pakkes ned. Så gør som jeg og mange andre der har valgt at bruge opbevaringskasser. Og det skal helst være bedrollers eller plastkasser med hjul. Da det så bliver meget nemmere og sundere for ryggen når disse skal flyttes rundt.

Held og lykke og god sommer ☺