Opbevaring i Fyn

Opbevarings steder fyn

Opbevaring af bil, lystbåd og campingvogn på Fyn

Er du på udkig efter opbevaring på Fyn til din campingvogn, bil eller lystbåd, kan du i vores oversigt nemt finde et opbevaringssted i nærheden af dig.

Vælg mellem udendørs opbevaring under overvågede og tyverisikrede forhold og indendørs opbevaring af campingvogn eller båd såvel som mellem vinteropbevaring i tørre, frostsikre haller og helårsopbevaring ude eller inde.

Søg i vores oversigt og find opbevaring af bil, båd og camping i Odense, Svendborg, Nyborg, Middelfart, Faaborg, Assens og Kerteminde samt andre steder på Fyn.


Fordele ved at sætte campingvogn, veteranbil eller båd til opbevaring:

  • Undgå skader fra frost, fugt og skadedyr samt solblegning, misfarvning fra alger, kalk og rust. Du sparer ligeledes mange ærgerlige udgifter til reparation og vedligeholdelse, der er forbundet med at have campingvogn, båd eller bil stående udendørs vinteren igennem.
  • Sikker opbevaring af din værdifulde veteranbil, campingvogn eller lystbåd, hvor du slipper for at bekymre dig om tyveri og hærværk samt fx stormskader og parkeringsskader. Professionel opbevaring er desuden ofte en stor fordel i forhold til forsikringsvilkår og -priser.
  • Har du campingvogn, bil eller båd til helårs opbevaring kan du få adgang, når du har behov for det. Har du rengjort vognen eller båden efter sommerens brug, kan du glæde dig over straks at skyde forårssæsonen i gang uden at skulle i gang med den helt store forårsrengøring!
  • Vinteropbevaring såvel som helårsopbevaring sikrer et godt videresalg, da du bibeholder standen på din båd, campingvogn eller bil.

Find en god pris på opbevaring af båd, bil eller campingvogn

I vores oversigt kan du nemt finde et sted til opbevaring på Fyn i nærheden af dig. Kontakt den enkelte udlejer for at høre nærmere om pris på opbevaring, faciliteter og opbevaringsperioder, ligesom du kan høre nærmere om en individuel løsning af opbevaring af din båd, campingvogn eller bil, hvis du har særlige behov.