Opbevaring i Sjælland

opbevaring på sjælland

Opbevaring af campingvogn, båd og bil på Sjælland og ved København

Leder du efter opbevaring af din lystbåd, campingvogn eller veteranbil, finder du her på siden en oversigt over de forskellige tilbud.

Uanset om du leder efter opbevaring i Storkøbenhavn og i Nordsjælland eller om du søger opbevaring i nærheden af Kalundborg, Holbæk, Roskilde, Næstved, Slagelse, Sorø, Ringsted, Køge, Hillerød, Helsingør, Stevns og Vordingborg samt Lolland-Falster.

De mange steder tilbyder opbevaring som helårsopbevaring eller vinteropbevaring af alt fra campingvogne og lystbåde til din dyrebare veteranbil eller en bil, du har sat til salg. Hvis du vil bibeholde standen og værdien af din vogn eller båd, er det oplagt at sørge for opbevaring i tempererede, frostfri haller indendørs.

Hvad er de forskellige fordele ved vinteropbevaring såvel som helårs opbevaring af båd, bil eller campingvogn?

  • Du slipper for fugt- og frostskader, skadedyrsangreb samt alger, kalk og rust. På den måde undgår du dyre reparationer og omfattende vedligeholdelse, ligesom du kan sige farvel til alt sliddet med forårsrengøringen.
  • Vinteropbevaring af campingvogn, lystbåd eller af en bil, som du ikke bruger ofte, er den mest effektive måde at sikre dig mod hærværk og tyveri. Alle steder for opbevaring kan tilbyde forskellige former for tyverisikring indendørs og udendørs samt professionelt opsyn og overvågning.
  • Helårs opbevaring af din værdifulde båd, campingvogn eller veteranbil sørger for at stand og værdi bibeholdes gennem årene, så du er sikret den bedste pris ved videresalg. Prisen for opbevaring er således en god investering for fremtiden.
  • Slip for at bekymre dig om passive skader i forbindelse med fx nedfaldne træer ved storm eller parkeringsskader. Opbevaring stiller dig dermed langt bedre i forhold til din forsikring af din campingvogn, lystbåd og bil.
  • Ved vinteropbevaring og helårs opbevaring har du altid adgang til din campingvogn, bil eller båd.

Få en god pris på opbevaring af campingvogn, bil eller lystbåd – lige til dit behov

Du finder forskellige tilbud på opbevaring over hele Sjælland, så kontakt de enkelte udlejere for at høre nærmere om faciliteter, pris på opbevaring samt få svar på særlige spørgsmål. Det er ofte muligt at få en skræddersyet løsning med en god pris på helårs opbevaring samt vinteropbevaring, hvis du oplyser udlejer om dine særlige behov, størrelsen på din båd eller campingvogn eller andre specifikke forespørgsler.