Opbevaring i Midt & Vestjylland

opbevarings steder i vestjylland

Leder du efter opbevaring af båd, campingvogn eller bil i Midt- og Vestjylland?

Vi har sørget for en solid oversigt over de forskellige muligheder for opbevaring i Midtjylland og Vestjylland, hvad enten du leder efter vinteropbevaring af campingvognen, lystbåden, din veteranbil eller en bil, du har til salg.

Du vil altid kunne finde et opbevaringssted i nærheden af dig, uanset om du leder efter opbevaring i Midtjylland eller Vestjylland. Der findes et væld af muligheder for opbevaring i Herning, Ikast, Brande, Bjerringbro, Viborg, Skive, Struer, Ringkøbing og Holstebro.

Hvilke fordele er der ved vinteropbevaring og helårs opbevaring af campingvogn, båd og bil?

Opbevaring af din båd, bil eller campingvogn kan tilpasses dine behov i forhold til periode, størrelse og særlige hensyn – de fleste opbevaringssteder tilbyder nemlig både opbevaring indendørs i aflåste, tempererede haller, udendørs bag tyverisikret hegn og under halvtag.

Du får følgende fordele ved opbevaring over en vinter såvel som året rundt:

  • Slip for ærgerlige skader fra frost og fugt samt alger, kalk og rust med vinteropbevaring af campingvogn, lystbåd eller veteranbilen. I det lange løb sparer du store udgifter på vedligeholdelse og reparation, ligesom sliddet med den helt store forårsrengøring bliver fortid.
  • Overvejer du videresalg er helårsopbevaring af båd, campingvogn eller din fritidsbil den bedste sikring for at få en god pris, da standen bibeholdes og du undgår skæmmende misfarvninger fra både solblegning og vådt vintervejr.
  • Undgå bekymring for hærværk og tyveri samt storm- og parkeringsskader. Ofte dækker forsikringen ikke skader fra hærværk eller uheld, der kunne være undgået ved mere sikre former for opbevaring.
  • Få din værdifulde bil, lystbåd eller campingvogn sikret under opsyn fra personale, videoovervågning og diverse tyverisikringer til en fordelagtig pris, uden at du selv skal investere i tyveriudstyr.
  • Du har adgang til din vogn eller båd, når du har brug for det og kan straks komme på vejene, når forårssæsonen skydes i gang.

For pris på opbevaring af båd, campingvogn eller bil, kontakt da de enkelte steder for opbevaring i Midt- og Vestjylland.

Opbevaring af bil, båd og campingvogn

Jan Bredgaard

Stålbuehal med fast sandbund. Din vogn/båd vil stå tørt og ventileret. 150 kr/md. Minimum 3 måneder. Forudbetaling for aftalt periode. Kun vinteropbevaring.

Læs mere »
Opbevaring af bil, båd og campingvogn

NielsThygesen

Hallen er uopvarmet og opbevaring er ikke baseret på at der er fri tilgængelighed til bil, båd eller campingvogn under opbevaringen. Der er fast bund

Læs mere »
Opbevaring af bil, båd og campingvogn

Skovvejsgård

Indendørs/udendørs opmagasinering af campingvogne, biler, trailer, både mm. Ved længere tid, finder vi en god pris

Læs mere »
Opbevaring af bil, båd og campingvogn

Sprintcargo

Vi har en stor plads, til hvad du end skal have opbevaret. Pladsen er sikret med låge.

Læs mere »