Underlag til campingvogn, når den står ude

Sponseret indhold

Er du den heldige ejer af en campingvogn? I så fald er det vigtigt, at du tænker over, hvilket underlag den står på, når den er udenfor. I den forbindelse er det vigtigt, at du sørger for at tage højde for en række forskellige faktorer, da du ellers risikerer, at dækkene går ud af facon – og det er bestemt ikke hensigtsmæssigt. Vil du gerne læse mere om underlag til campingvogn, når den står ude? I så fald er du kommet til det helt rette sted, da du her i artiklen vil blive introduceret til en række gode råd i den forbindelse.

En campingvogn bør have et ensartet og solidt underlag 

Skal din campingvogn stå udenfor – det kan eksempelvis være henover vinteren – er det meget vigtigt, at du tænker over, hvad du stiller den på. På den måde kan du nemlig være med til at sikre, at dækkene på vognene som sagt ikke går ud af facon. Hvis du gerne vil undgå dette, bør du uden tvivl stille din campingvogn på en flade af fliser, når den står udenfor. Det skyldes en lang række årsager, såsom at du på den måde sikrer vognen et ensartet samt solidt underlag. 

En fliseflade er et oplagt underlag til campingvogn 

Det vigtigste, når det kommer til at finde et underlag til din campingvogn, når den står ude, er nemlig, at du finder et ensartet og solidt underlag. Det er en fliseflade, hvorfor det er en oplagt løsning til din campingvogn, når den står udenfor. De fleste mennesker har i eller omkring deres bolig et sted med fliseflade, ellers kan du få det anlagt af en professionel anlægsgartner til en fordelagtig pris. Få tre tilbud fra anlægsgartner på fliselægning her på siden, så du kan give din campingvogn de bedste betingelser, når den står ude henover vinteren.

Skab de bedste betingelser for din campingvogn 

Ønsker du at beskytte din campingvogn bedst muligt, er det vigtigt, at du tænker over, hvilke betingelser og vilkår du skaber for den. Det gælder særligt i de hårde og kolde vintermåneder. Tænker du ikke eksempelvis ikke over, at underlaget skal være meget solidt og ensartet, kan det i værste fald gå ud over vognens dæk, og det er meget vigtigt, at disse ikke bliver skæve. I den forbindelse bør du stille din campingvogn oven på en fliseflade. 

Såfremt du ikke har fliseflader derhjemme, kan du med fordel bestille en anlægsgartner til at komme og lægge fliser hjemme hos dig. Det vil med garanti give campingvognen de bedste og mest hensigtsmæssige betingelser. 

 

Del denne artikel?

Del på facebook
Share on Facebook
Del på twitter
Share on Twitter
Del på linkedin
Share on Linkdin
Del på pinterest
Share on Pinterest
Dennis Bank

Dennis Bank

Har skrevet denne artikel. Dennis bank er også ejer af webdesign og markedsførings virksomheden apolloweb.dk

Skriv et svar

Vi er lige midt i sommeren her i 2019. Og der er vel lige et par måneder endnu, inden vi vælger at campingvognen skal i vinterhi. For vi er ikke de store campister i vinter halvåret.

Nu er det 3 år i træk, at vi familien Hansen har en campingvogn. Og det er da også rigtigt dejligt, og mine 2 drenge på 5 og 7 elsker det, når vi kører rundt i Danmark på diverse campingpladser. Og nyder godt af de mange søde familier med børn, der har det lige som os, at de vil ud og have det sjovt. Og så er det jo også dejligt, at komme tæt på alle disse dejlige strande, og badeland som findes disse steder.

Jeg synes dog de foregående år, der har det været lidt tungt, når vi kommer dertil, hvor det hele skal lukkes ned og gøres vinterklar. Ja det er der en masse arbejde i. Og vi har altid haft store problemer i, hvor skal vi opbevare alt det, der befinder sig i campingvognen, da vi bor i lejlighed, så vi har ikke plads til det. Og der er igennem tiden, alligevel kommet en del ting og sager i campingvognen. 

Det første år lod vi mange af tingene stå i campingvognen. Men det viste sig, at meget af det havde taget skade, da vores campingvogn ikke er af nyere dato, så derfor havde der været en del fugt osv. Som ikke havde gjort en positiv indvirkning, på de ting vi havde ladet stå i campingvognen.

Men sidste år mødte vi et ægtepar på Henne strand camping, som fortalte hvordan vi kunne bruge store og små bedrollers. Ja de var perfekte opbevaringskasser til sådan et projekt

Det handlede om, man skal finde bedrollers, da der er hjul på disse modeller. Og så kan de også stables. Så det er bare rigtig smart. At når man har pakket det hele ned i disse plastkasser med låg. Så kan man vælge at rulle dem ind under sengen eller skabet osv. 

Nogen vælger også at stable dem op hjemme i garagen (hvis man har sådan en), eller man kan gøre som vi har gjort det. Vi har valgt at stable opbevaringskasserne hjemme i vores kælderrum. Og vi blev faktisk så bidt at dette kasse system, at vi købte en god “håndfuld” opbevaringskasser sidste år. Og så har vi fået ordnet og ryddet op i kælderrummet, som så gjorde, at der lige præcis er blevet plads til alle vores ting fra campingvognen. 

Så i år når sæsonen slutter, så skal campingvognen selvfølgelig rengøres, fjernes diverse elektronik, gummilisterne skal have noget silikone, og alt det andet der følger med, når man er ejer af en campingvogn. 

Men i år bliver det nemt, når tingene skal pakkes væk. Da vi har vores dejlige opbevaringskasser fra sidste år.

Så mangler du også ideen til, hvor du skal gøre af tingene, når din camplet, campingvogn, båden eller lign skal pakkes ned. Så gør som jeg og mange andre der har valgt at bruge opbevaringskasser. Og det skal helst være bedrollers eller plastkasser med hjul. Da det så bliver meget nemmere og sundere for ryggen når disse skal flyttes rundt.

Held og lykke og god sommer ☺