Sådan opbevarer du bedst din grill om vinteren

Sponseret indhold

Der er desværre mange mennesker, der ikke husker at pakke deres grill ordentligt væk om vinteren, og når de så skal bruge den igen til foråret, er den ikke en krone værd.

Derfor er det meget vigtigt, at du husker at pakke din grill godt væk, når vinteren kommer, hvis du gerne vil være sikker på, at den er lige så god, når foråret eller sommeren kommer, og du igen vil til at grille.
Sæt den i skuret
Det er først og fremmest en rigtig god idé at sætte den ind et tørt sted, hvor der heller ikke lige så nemt kommer frost. Det kan eksempelvis være i dit skur eller i din carport, hvis der er plads til at have din grill stående der.

Din grill har i hvert fald meget bedre af at stå sådan et sted vinteren over, frem for at blive stående frit fremme på din terrasse, hvor den kan blive udsat for al slags vejr. Så er det bedre for den at komme i tørvejr, hvor den eventuelt også kan være fri for frost.
Sæt den i udestuen
Har du en udestue, kan det også være et oplagt bud til et sted, hvor du kan have den stående. Husk dog på, at det er meget vigtigt, at du ikke gør brug af din grill indendørs, da det kan være livsfarligt. Så ikke noget med at bruge den, mens den står i din udestue, med mindre du har rigtig godt styr på udluftningen. Dog anbefales det stadig ikke.

Så må du sætte grillen kortvarigt udenfor, hvis du gerne vil grille i løbet af vintermånederne. Det kan være rart at kunne grille i vintermånederne, men lad være med at gøre det i din udestue. Den er kun til opbevaring af grillen.
Sæt den i kælderen
Hvis du har en stor kælder med masser af plads, kan du også vælge at sætte din grill derned. Der vil den måske endda stå endnu mere tørt og sikkert end i skuret eller carporten.

Det er dog ikke alle, der lige har en kælder, hvor grillen kan stå, men hvis du er så heldig at have en med rigelig plads, er det bare med at sætte den derned vinteren over. Det kan måske blive lidt besværligt, hvis du gerne vil gøre brug af din grill i løbet af vinteren, men hvis du er helt sikker på, at du ikke kommer til at grille i løbet af de kolde måneder, er der jo intet problem i at sætte grillen derned.
Hold den sikker med et overtræk
Hvis du vil være helt sikker på, at der ikke sker noget med din grill i løbet af vinterhalvåret, kan du med fordel vælge at investere i et overtræk til grill. Især hvis du ikke har andre muligheder end at lade den stå udendørs over vinteren. Så er det meget vigtigt, at du får købt et godt overtræk eller cover til din grill, da det kan holde den beskyttet fra næsten al slags vejr.

Uanset hvilken grill du har, er det muligt at finde et overtræk, der passer til. De fås i mange størrelser, og derfor kan du med garanti også finde et cover, der passer lige netop til den grill, du har stående derhjemme. Det er intet problem.

Del denne artikel?

Del på facebook
Share on Facebook
Del på twitter
Share on Twitter
Del på linkedin
Share on Linkdin
Del på pinterest
Share on Pinterest
Peter Nielsen

Peter Nielsen

Skriv et svar

Vi er lige midt i sommeren her i 2019. Og der er vel lige et par måneder endnu, inden vi vælger at campingvognen skal i vinterhi. For vi er ikke de store campister i vinter halvåret.

Nu er det 3 år i træk, at vi familien Hansen har en campingvogn. Og det er da også rigtigt dejligt, og mine 2 drenge på 5 og 7 elsker det, når vi kører rundt i Danmark på diverse campingpladser. Og nyder godt af de mange søde familier med børn, der har det lige som os, at de vil ud og have det sjovt. Og så er det jo også dejligt, at komme tæt på alle disse dejlige strande, og badeland som findes disse steder.

Jeg synes dog de foregående år, der har det været lidt tungt, når vi kommer dertil, hvor det hele skal lukkes ned og gøres vinterklar. Ja det er der en masse arbejde i. Og vi har altid haft store problemer i, hvor skal vi opbevare alt det, der befinder sig i campingvognen, da vi bor i lejlighed, så vi har ikke plads til det. Og der er igennem tiden, alligevel kommet en del ting og sager i campingvognen. 

Det første år lod vi mange af tingene stå i campingvognen. Men det viste sig, at meget af det havde taget skade, da vores campingvogn ikke er af nyere dato, så derfor havde der været en del fugt osv. Som ikke havde gjort en positiv indvirkning, på de ting vi havde ladet stå i campingvognen.

Men sidste år mødte vi et ægtepar på Henne strand camping, som fortalte hvordan vi kunne bruge store og små bedrollers. Ja de var perfekte opbevaringskasser til sådan et projekt

Det handlede om, man skal finde bedrollers, da der er hjul på disse modeller. Og så kan de også stables. Så det er bare rigtig smart. At når man har pakket det hele ned i disse plastkasser med låg. Så kan man vælge at rulle dem ind under sengen eller skabet osv. 

Nogen vælger også at stable dem op hjemme i garagen (hvis man har sådan en), eller man kan gøre som vi har gjort det. Vi har valgt at stable opbevaringskasserne hjemme i vores kælderrum. Og vi blev faktisk så bidt at dette kasse system, at vi købte en god “håndfuld” opbevaringskasser sidste år. Og så har vi fået ordnet og ryddet op i kælderrummet, som så gjorde, at der lige præcis er blevet plads til alle vores ting fra campingvognen. 

Så i år når sæsonen slutter, så skal campingvognen selvfølgelig rengøres, fjernes diverse elektronik, gummilisterne skal have noget silikone, og alt det andet der følger med, når man er ejer af en campingvogn. 

Men i år bliver det nemt, når tingene skal pakkes væk. Da vi har vores dejlige opbevaringskasser fra sidste år.

Så mangler du også ideen til, hvor du skal gøre af tingene, når din camplet, campingvogn, båden eller lign skal pakkes ned. Så gør som jeg og mange andre der har valgt at bruge opbevaringskasser. Og det skal helst være bedrollers eller plastkasser med hjul. Da det så bliver meget nemmere og sundere for ryggen når disse skal flyttes rundt.

Held og lykke og god sommer ☺