Sådan opbevarer du din fiskestang mest sikkert

Sponseret indhold

Som fisker ved du også, at fiskestangen har en særlig betydning for din hobby. Den er udvalgt med omtanke, og som entusiastisk fisker har du sikkert også mere end én fiskestang. Dertil kommer, at fiskestangen eller stængerne repræsenterer en vis værdi.

Derfor er det vigtigt at sørge for en god og sikker opbevaring, når du ikke bruger udstyret. Læs med nedenfor, og bliv klogere på, hvordan du opbevarer din fiskestang og udstyr mest sikkert.

Fiskeri og udstyr hænger sammen

Intet fiskeri uden fiskestang eller udstyr. Det er en væsentlig del af det at fiske og kan ikke undværes. Ligeledes er der mange lystfiskere, der går meget op i og værner om deres udstyr. Dette skyldes, at fiskeri og succes med fangst afhænger rigtig meget af at have det rigtige udstyr.

Alle fiskere har prøvet at stå ved siden af andre lystfiskere og være den eneste, der ikke fanger noget. Dette problem kan direkte tilskrives fiskestangen og det dertil hørende udstyr. Udstyret er derfor meget vigtigt og repræsenterer en stor værdi for de fleste lystfiskere.

Opbevaring hjemme

Når fiskestangen skal opbevares, er der flere muligheder. Man kan have et særligt sted hjemme, hvor man let kan komme til den, når man skal bruge den, og hvor den ikke pådrager sig skade. Skal man sikre mod tyveri, kan det være en idé at investere i et våbenskab, hvori man kan låse fiskestangen og udstyr bort i.

Opbevaring i depot

Nogen oplever at opbevaring af fiskestangen + udstyr hjemme, er meget pladskrævende. Derudover er der mange, der ikke ønsker at bruge for meget plads på opbevaring hjemme, især hvis fiskeriet er sæsonbetonet, og ikke bruges ofte eller kun i perioder.

Her falder valg af opbevaring i stedet på depotopbevaring. Der findes virksomheder, der kan opbevare ting for dig under forskellige faciliteter og i forskellige prisklasser. Klik og læs mere.

Fordelen er, at metoden er sikret mod tyveri, brænd m.m. samt at det ikke fylder hjemme. Omvendt kan det være lidt besværligt, hvis man ofte fisker, at få fat på fiskestang og udstyr.

Vurdering af værdiansættelse

Om du skal opbevare din fiskestang hjemme eller i depot afhænger af ovenstående overvejelser om fx plads, tyverisikring m.m., men det afhænger også af værdiansættelsen af dit udstyr. Jo højere værdi dit udstyr repræsenterer, jo større er incitamentet til at opbevare så sikkert som muligt. Du skal derfor vurdere om dit udstyr er udsat ved tyveri, og om det har en så stor værdi, at det bør sikres mest muligt.

Undersøg bedste priser
Hvis du beslutter dig for at få opbevaret din fiskestang og dit udstyr i depot, er det en god idé at undersøge de muligheder der er på markedet i forhold til priser. Online vil du hurtigt og nemt kunne søge dig frem til forskellige muligheder og lige så nemt kunne undersøge priser på en håndfuld af dem. På denne måde finder du ud af, hvor prisniveauet ligger, samt hvor du eventuelt kan få den bedste pris til opbevaring af dit værdifulde fiskeudstyr.

Del denne artikel?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest
Dennis Bank

Dennis Bank

Har skrevet denne artikel. Dennis bank er også ejer af webdesign og markedsførings virksomheden apolloweb.dk

Skriv et svar