Opbevaring Af Ting Fra Bilferie & Campingferie

Sponseret indhold

Når man skal på ferie med hele familien, kan det hurtigt blive et væld af ting man skal have med I bilen eller campingvognen. Der skal naturligvis være kufferter med, underholdning til både store og små, transportmidler som cykler og løbehjul – og en masse andet.

Få Opbevaret De Ting Du Alligevel Ikke Bruger

Typisk er mange af de ting man har med på ferie, udelukkende ting man bruger, når man skal afsted. Tænk på alle de småting du har med, og tænk hvor ofte du bruger dem på et år – udover den enkelte uge du er afsted.

Måske har du et loft eller kælderrum, hvor du bor, men det er sikkert allerede fyldt med alverdens andre sager. Med vores service, kan du finde et sted, hvor du både kan få opbevaret din bil eller campingvogn, og samtidig udnytte den plads der er i bagagerummet.

Sammenligner du priser med virksomheder der tilbyder opbevaringsrum, vil du hurtigt opdage, at det er langt billigere, hvis du ikke har brug for alt for meget plads, at fylde campingvognen med de ting du ikke bruger, når du ikke er på ferie.

Pools, El Løbehjul, Havespil & Andet

Bor du I lejlighed I en større by, men kan godt lide at tage på campingferie i din campingvogn i ny og næ? Der er højst sandsynligt ikke plads til en pool eller at spille havespil på altanen, så hvorfor overhovedet pakke det ud af campingvognen?

Mindre pools, kan være dejlige at sætte op, når man er på campingferie. Det er skønt for de mindre børn, at de både kan hoppe i vandet, hvis vejret er for varmt, og samtidig er det også en skøn mulighed for leg.

El løbehjul og andre transportmidler kan være sjove at benytte for børn, men hvor meget bliver de brugt, når den ikke står på ferie? Det kan i stedet anbefales at bruge et af de mange el løbehjul der er rundt i byen – du kan med fordel bruge en Wind code, så du får en gratis tur til tjenesten.

Havespil er skønne at spille, men har man ikke en have, giver det ikke meget mening at have dem i sit hjem. Klassiske spil som Kongespil og Petanque, kan hurtigt fylde en del, og det vil derfor give meget bedre mening bare at have dem opbevaret i sin bil eller campingvogn.

Pas På Med At Fylde For Meget Op

Selvom det lyder fristende at bruge sin bil eller campingvogn som et opbevaringsrum, bør du også passe på med at gøre for meget. Tænk over at det også kan blive en byrde at tage på campingferie, hvis campingvognen er fyldt med julepynt, fastelavnskostumer og gamle fotobøger.

Det handler egentlig bare om at få udnyttet den plads der er, så du ikke gang på gang, skal rykke ferietingene frem og tilbage fra dit hjem. Ved at lade tingene blive i, når du alligevel får opbevaret den, sparer du både tid og penge, hvis du skulle have købt et helt opbevaringsrum til tingene.

Del denne artikel?

Del på facebook
Share on Facebook
Del på twitter
Share on Twitter
Del på linkedin
Share on Linkdin
Del på pinterest
Share on Pinterest
Peter Nielsen

Peter Nielsen

Skriv et svar

Vi er lige midt i sommeren her i 2019. Og der er vel lige et par måneder endnu, inden vi vælger at campingvognen skal i vinterhi. For vi er ikke de store campister i vinter halvåret.

Nu er det 3 år i træk, at vi familien Hansen har en campingvogn. Og det er da også rigtigt dejligt, og mine 2 drenge på 5 og 7 elsker det, når vi kører rundt i Danmark på diverse campingpladser. Og nyder godt af de mange søde familier med børn, der har det lige som os, at de vil ud og have det sjovt. Og så er det jo også dejligt, at komme tæt på alle disse dejlige strande, og badeland som findes disse steder.

Jeg synes dog de foregående år, der har det været lidt tungt, når vi kommer dertil, hvor det hele skal lukkes ned og gøres vinterklar. Ja det er der en masse arbejde i. Og vi har altid haft store problemer i, hvor skal vi opbevare alt det, der befinder sig i campingvognen, da vi bor i lejlighed, så vi har ikke plads til det. Og der er igennem tiden, alligevel kommet en del ting og sager i campingvognen. 

Det første år lod vi mange af tingene stå i campingvognen. Men det viste sig, at meget af det havde taget skade, da vores campingvogn ikke er af nyere dato, så derfor havde der været en del fugt osv. Som ikke havde gjort en positiv indvirkning, på de ting vi havde ladet stå i campingvognen.

Men sidste år mødte vi et ægtepar på Henne strand camping, som fortalte hvordan vi kunne bruge store og små bedrollers. Ja de var perfekte opbevaringskasser til sådan et projekt

Det handlede om, man skal finde bedrollers, da der er hjul på disse modeller. Og så kan de også stables. Så det er bare rigtig smart. At når man har pakket det hele ned i disse plastkasser med låg. Så kan man vælge at rulle dem ind under sengen eller skabet osv. 

Nogen vælger også at stable dem op hjemme i garagen (hvis man har sådan en), eller man kan gøre som vi har gjort det. Vi har valgt at stable opbevaringskasserne hjemme i vores kælderrum. Og vi blev faktisk så bidt at dette kasse system, at vi købte en god “håndfuld” opbevaringskasser sidste år. Og så har vi fået ordnet og ryddet op i kælderrummet, som så gjorde, at der lige præcis er blevet plads til alle vores ting fra campingvognen. 

Så i år når sæsonen slutter, så skal campingvognen selvfølgelig rengøres, fjernes diverse elektronik, gummilisterne skal have noget silikone, og alt det andet der følger med, når man er ejer af en campingvogn. 

Men i år bliver det nemt, når tingene skal pakkes væk. Da vi har vores dejlige opbevaringskasser fra sidste år.

Så mangler du også ideen til, hvor du skal gøre af tingene, når din camplet, campingvogn, båden eller lign skal pakkes ned. Så gør som jeg og mange andre der har valgt at bruge opbevaringskasser. Og det skal helst være bedrollers eller plastkasser med hjul. Da det så bliver meget nemmere og sundere for ryggen når disse skal flyttes rundt.

Held og lykke og god sommer ☺