Opbevaring af træpiller

Sponseret indhold

Er du i tvivl om, hvordan du skal opbevare dine træpiller? Der er forskellige forhold, du skal være særligt opmærksom på, når det kommer til opbevaringen af træpiller, og det er langtfra alle mennesker, der kender til disse forhold på forhånd. Vil du gerne blive klogere på, hvordan du mest hensigtsmæssigt opbevarer dine træpiller, er du kommet til det helt rette sted. Det kan du nemlig blive meget klogere på her i artiklen, hvor du med garanti vil få svar på alle dine spørgsmål vedrørende dette.

Træpiller er en CO2-neutral varmekilde

Der er rigtig mange fordele ved at investere i træpiller, og den vigtigste er, at det er en CO2-neutral varmekilde. Køb træpiller her på siden allerede i dag, og oplev de mange fordele ved træpiller. Men hvordan opbevarer man dem mest hensigtsmæssigt? I den forbindelse er der to forhold, du bør være særligt opmærksom på. Først og fremmest skal du sørge for at opbevare træpillerne på forsvarlig vis, og derudover skal du sikre, at de bibeholder deres brandværdi. 

Disse to forhold vil vi komme nærmere ind på i de følgende afsnit, så du kan vide dig sikker på, at du opbevarer dine træpiller på en hensigtsmæssig måde.

Se priser på træpiller her

En tør kælder eller et udhus er gode opbevaringssteder til træpiller

Det er en rigtig god idé at opbevare træpiller et meget tørt sted. Det kan for eksempel være i et udhus eller i en tør kælder. Ligger du inde med meget store mængder af træpiller, kan du med fordel opbevare dem på et lager eller i en silo. Når du skal sørge for din egen sikkerhed i forbindelse med opbevaringen af træpiller, er det vigtigt, at du ved, at støvet fra pillerne kan virke generende. Netop derfor skal du opbevare dem på en forsvarlig måde, da de udgør en brandrisiko.
Du bør altså altid omgå træpillerne med stor respekt, og det er i den forbindelse meget vigtigt, at du ikke lader dem ligge i et fyrrum i løs vægt. 

Opbevar dine træpiller i den emballage, de blev leveret i

Vil du opbevare dine træpiller på en god og hensigtsmæssig måde, bør de altid opbevares i den emballage, som du fik dem leveret i. På den måde kan du nemlig vide dig sikker på, at der går noget galt, og det er således en rigtig god sikkerhed for dig. Hvis du følger ovenstående råd, som du er blevet introduceret for her i artiklen, er du rigtig godt på vej til at opbevare dine træpiller på en sikker, hensigtsmæssig og forsvarlig måde, og der bør således ikke være nogen grund til bekymring.

Del denne artikel?

Del på facebook
Share on Facebook
Del på twitter
Share on Twitter
Del på linkedin
Share on Linkdin
Del på pinterest
Share on Pinterest
Peter Nielsen

Peter Nielsen

Skriv et svar

Vi er lige midt i sommeren her i 2019. Og der er vel lige et par måneder endnu, inden vi vælger at campingvognen skal i vinterhi. For vi er ikke de store campister i vinter halvåret.

Nu er det 3 år i træk, at vi familien Hansen har en campingvogn. Og det er da også rigtigt dejligt, og mine 2 drenge på 5 og 7 elsker det, når vi kører rundt i Danmark på diverse campingpladser. Og nyder godt af de mange søde familier med børn, der har det lige som os, at de vil ud og have det sjovt. Og så er det jo også dejligt, at komme tæt på alle disse dejlige strande, og badeland som findes disse steder.

Jeg synes dog de foregående år, der har det været lidt tungt, når vi kommer dertil, hvor det hele skal lukkes ned og gøres vinterklar. Ja det er der en masse arbejde i. Og vi har altid haft store problemer i, hvor skal vi opbevare alt det, der befinder sig i campingvognen, da vi bor i lejlighed, så vi har ikke plads til det. Og der er igennem tiden, alligevel kommet en del ting og sager i campingvognen. 

Det første år lod vi mange af tingene stå i campingvognen. Men det viste sig, at meget af det havde taget skade, da vores campingvogn ikke er af nyere dato, så derfor havde der været en del fugt osv. Som ikke havde gjort en positiv indvirkning, på de ting vi havde ladet stå i campingvognen.

Men sidste år mødte vi et ægtepar på Henne strand camping, som fortalte hvordan vi kunne bruge store og små bedrollers. Ja de var perfekte opbevaringskasser til sådan et projekt

Det handlede om, man skal finde bedrollers, da der er hjul på disse modeller. Og så kan de også stables. Så det er bare rigtig smart. At når man har pakket det hele ned i disse plastkasser med låg. Så kan man vælge at rulle dem ind under sengen eller skabet osv. 

Nogen vælger også at stable dem op hjemme i garagen (hvis man har sådan en), eller man kan gøre som vi har gjort det. Vi har valgt at stable opbevaringskasserne hjemme i vores kælderrum. Og vi blev faktisk så bidt at dette kasse system, at vi købte en god “håndfuld” opbevaringskasser sidste år. Og så har vi fået ordnet og ryddet op i kælderrummet, som så gjorde, at der lige præcis er blevet plads til alle vores ting fra campingvognen. 

Så i år når sæsonen slutter, så skal campingvognen selvfølgelig rengøres, fjernes diverse elektronik, gummilisterne skal have noget silikone, og alt det andet der følger med, når man er ejer af en campingvogn. 

Men i år bliver det nemt, når tingene skal pakkes væk. Da vi har vores dejlige opbevaringskasser fra sidste år.

Så mangler du også ideen til, hvor du skal gøre af tingene, når din camplet, campingvogn, båden eller lign skal pakkes ned. Så gør som jeg og mange andre der har valgt at bruge opbevaringskasser. Og det skal helst være bedrollers eller plastkasser med hjul. Da det så bliver meget nemmere og sundere for ryggen når disse skal flyttes rundt.

Held og lykke og god sommer ☺