Finansiering af campingvogn

Sponseret indhold

Det er ikke mange dansker, der har økonomi til at købe en campingvogn med deres egen kapital, så de fleste der får en campingvogn, gør brug af banklån eller finansiering via forhandleren.

Som bekendt kan en campingvogn være en dyr investering, og kan nemt koste over 150.000 kr. for ny.

Hvis du ikke ønsker, at optage et campingvogn lån så kan leasing, som vi kender fra bilverdenen, også være en god mulighed for, at få en campingvogn til rådighed.

Uanset om du har fået en campingvognen ved brug af finansiering eller leasing, så findes der ikke en bedre følelse end, at koble campingvognen efter bilen og køre ud i det blå på jagten efter nogle gode oplevelser.

 

Hvordan finder jeg den bedste finansiering til campingvognen?

Det kan være utrolig svært at gennemskue, hvilke finansiering der er den bedste og på markedet, samt den der passer bedst til dit behov.

Dette skyldes bl.a. alle de forskellige tilbud, der findes både ved de forskellige banker men også ved forhandleren.

Det kan være en god ide, at bruge en del tid på, at indhente tilbud på campingvognlån fra forskellige banker, samt forhandleren og sammenligne dem med hinanden.

Når du sammenligner de forskellige lån, skal du undersøge den ÅOP på de forskellige lån.

AOP står for årlige omkostninger i procent, hvilke medregner alle gebyrer, renter og renters rente.

ÅOP er et godt redskab til, at hjælpe med at vurdere hvilke lån der er billigste.

 

Leasing er et godt alternativ til finansiering af campingvogn

Leasing er et glimrende alternativ til finansiering af campingvogn, og med leasing kan du slippe med ingen eller en langt mindre udbetaling end ved finansiering, hvor udbetalingen er på 20% af lånebeløbet.

En leasingkontrakt på en campingvogn er typisk på 1-3 år, hvor du derefter blot skal aflevere campingvognen tilbage til leasingselskabet, og du slipper dermed også for at skulle bruge tid på at sælge campingvognen selv.

Leasing giver også mulighed for, at du nemt kan udskifte campingvognen ud efter 1-3 år med det nyeste, så du altid har den nyeste og smarteste campingvogn.

Alle omkostninger der måtte komme til f.eks. reparationer, service, dækskifte osv. er alle nogle leasingselskabet skal betale i leasingperioden.

Med leasing får du total budgetsikkerhed, og du ved nøjagtigt hvad det koster hver eneste måned, at havde en campingvogn til rådighed.

Men hvis du ønsker den samme campingvogn længere end 3 år, så er leasing ikke den bedste løsning, derudover skal campingvognens pris også helst være over 200.000 kr. før leasing giver mening.

Del denne artikel?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest
Peter Nielsen

Peter Nielsen

Skriv et svar

Vi er lige midt i sommeren her i 2019. Og der er vel lige et par måneder endnu, inden vi vælger at campingvognen skal i vinterhi. For vi er ikke de store campister i vinter halvåret.

Nu er det 3 år i træk, at vi familien Hansen har en campingvogn. Og det er da også rigtigt dejligt, og mine 2 drenge på 5 og 7 elsker det, når vi kører rundt i Danmark på diverse campingpladser. Og nyder godt af de mange søde familier med børn, der har det lige som os, at de vil ud og have det sjovt. Og så er det jo også dejligt, at komme tæt på alle disse dejlige strande, og badeland som findes disse steder.

Jeg synes dog de foregående år, der har det været lidt tungt, når vi kommer dertil, hvor det hele skal lukkes ned og gøres vinterklar. Ja det er der en masse arbejde i. Og vi har altid haft store problemer i, hvor skal vi opbevare alt det, der befinder sig i campingvognen, da vi bor i lejlighed, så vi har ikke plads til det. Og der er igennem tiden, alligevel kommet en del ting og sager i campingvognen. 

Det første år lod vi mange af tingene stå i campingvognen. Men det viste sig, at meget af det havde taget skade, da vores campingvogn ikke er af nyere dato, så derfor havde der været en del fugt osv. Som ikke havde gjort en positiv indvirkning, på de ting vi havde ladet stå i campingvognen.

Men sidste år mødte vi et ægtepar på Henne strand camping, som fortalte hvordan vi kunne bruge store og små bedrollers. Ja de var perfekte opbevaringskasser til sådan et projekt

Det handlede om, man skal finde bedrollers, da der er hjul på disse modeller. Og så kan de også stables. Så det er bare rigtig smart. At når man har pakket det hele ned i disse plastkasser med låg. Så kan man vælge at rulle dem ind under sengen eller skabet osv. 

Nogen vælger også at stable dem op hjemme i garagen (hvis man har sådan en), eller man kan gøre som vi har gjort det. Vi har valgt at stable opbevaringskasserne hjemme i vores kælderrum. Og vi blev faktisk så bidt at dette kasse system, at vi købte en god “håndfuld” opbevaringskasser sidste år. Og så har vi fået ordnet og ryddet op i kælderrummet, som så gjorde, at der lige præcis er blevet plads til alle vores ting fra campingvognen. 

Så i år når sæsonen slutter, så skal campingvognen selvfølgelig rengøres, fjernes diverse elektronik, gummilisterne skal have noget silikone, og alt det andet der følger med, når man er ejer af en campingvogn. 

Men i år bliver det nemt, når tingene skal pakkes væk. Da vi har vores dejlige opbevaringskasser fra sidste år.

Så mangler du også ideen til, hvor du skal gøre af tingene, når din camplet, campingvogn, båden eller lign skal pakkes ned. Så gør som jeg og mange andre der har valgt at bruge opbevaringskasser. Og det skal helst være bedrollers eller plastkasser med hjul. Da det så bliver meget nemmere og sundere for ryggen når disse skal flyttes rundt.

Held og lykke og god sommer ☺