Campingudstyr som (måske) gør sommerferien en lille smule bedre

Sponseret indhold

Bliv inspireret til hvad du skal medbringe på årets campingferie

Hvis årets sommerferie går til en campingplads med din familie eller venner, så kan du godt glæde dig! Der er ikke noget dejligere end en uge eller to, hvor der ikke er andet på programmet end hygge. Du får en endnu bedre ferie, hvis du inden du tager afsted overvejer hvilket udstyr, der er nyttigt at have med sig. Måske er du en garvet campingrotte, måske er det din allerførste campingtur, lige meget hvad kan det være, du lærer noget nyt eller får en idé til, hvilket nyt udstyr du skal have med på årets tur i dette blogindlæg. Det siger sig selv, at man skal huske at tage en behagelig stol, et praktisk bord og spillekortene med samt måske et sæt tennisketchere, hvis du gerne vil være aktiv på ferien – men her lægger vi vægt på et par andre ting, som måske ikke er så selvskrevne. 

Skab den helt rigtige stemning om aftenen med hyggelig belysning 

En vigtig ting at overveje inden man tager afsted på campingferie er belysning. Det er måske ikke dét, man tænker på først, når man tænker på essentielt udstyr til campingturen, men faktisk betyder det rigtig meget for stemningen om aftenen. 

Med nogle fine lamper som kaster et blødt lys ud over spisebordet, i forteltet eller under markisen kan du skabe et hyggeligt rum for dig og din familie eller venner. Der findes forskellige elegante bordlamper, som man kan rykke rundt på, afhængig af hvor man befinder sig om aftenen. Sørg for at finde en lampe, som giver et varmt lys, da det spreder ekstra hygge. 


Hvis du er så heldig at have en markise eller et fortelt, hvor I altid bruger jeres campingaftener, så kan du nemt forvandle uderummet til at være charmerende og have en helt særlig stemning ved at sætte kulørte lamper op. Der findes forskellige udgaver, fx farvede rislamper i miniatureudgave, lyskæder med pærer i alverdens farver og lanterner som spreder deres lys i nuancer af gul, rød og blå. 

Sæt dem op langs forteltets eller markisensen kant og oplev, hvordan rummet med et simpelt tiltag ændrer karakter.

Få den ultimative frihed på campingturen med et solcelleanlæg

Hvis du drømmer om at være selvforsynende, når du er på ferie, så er solceller et godt sted at starte. Med den alternative energiform kan du producere din egen strøm og være uafhængig af campingpladsens strømforsyning, du kan spare penge på de stigende elpriser og du kan gøre noget godt for vores planet. 

Med et solcelleanlæg er du aldrig afhængig af en eltilslutning andetsteds fra. Så hvis du har udset dig den perfekte plads i yderområdet af campingpladsen, kan du sagtens vælge den uden at skulle bekymre dig om, om eltilslutningen er for langt væk. De fleste solcelleanlæg til camping skal placeres på taget af campingvognen. På den måde har du altid din elforsyning med dig og når den først er monteres, skal du ikke tænke meget mere over dét. 

Dog er der et par begrænsninger ved denne løsning, da der kan være pladsmæssige problemer, hvis du har fået en campingplads under et træ. Desuden vil der i denne forbindelse også være skygge og så kommer man jo som bekendt ikke langt med solceller. 

Derudover sidder tagsolcellerne fast på campingvognen, så hvis du har forskellige vogne du camperer i, så er denne løsning nok heller ikke den bedste for dig. En alternativ løsning er at investere i solcellekuffert, hvor man kan folde solcellerne ud og placere dem, hvor det nu giver mening i forhold til solen. 

Sådan en kuffert består egentlig blot af to solceller, som er sat på et par hængslet og lukket sammen. Desuden har de oftest også et par ben, som kan foldes ud, når solcellerne er i brug, så de er nemme at flytte rundt på

Del denne artikel?

Del på facebook
Share on Facebook
Del på twitter
Share on Twitter
Del på linkedin
Share on Linkdin
Del på pinterest
Share on Pinterest
Peter Nielsen

Peter Nielsen

Skriv et svar

Vi er lige midt i sommeren her i 2019. Og der er vel lige et par måneder endnu, inden vi vælger at campingvognen skal i vinterhi. For vi er ikke de store campister i vinter halvåret.

Nu er det 3 år i træk, at vi familien Hansen har en campingvogn. Og det er da også rigtigt dejligt, og mine 2 drenge på 5 og 7 elsker det, når vi kører rundt i Danmark på diverse campingpladser. Og nyder godt af de mange søde familier med børn, der har det lige som os, at de vil ud og have det sjovt. Og så er det jo også dejligt, at komme tæt på alle disse dejlige strande, og badeland som findes disse steder.

Jeg synes dog de foregående år, der har det været lidt tungt, når vi kommer dertil, hvor det hele skal lukkes ned og gøres vinterklar. Ja det er der en masse arbejde i. Og vi har altid haft store problemer i, hvor skal vi opbevare alt det, der befinder sig i campingvognen, da vi bor i lejlighed, så vi har ikke plads til det. Og der er igennem tiden, alligevel kommet en del ting og sager i campingvognen. 

Det første år lod vi mange af tingene stå i campingvognen. Men det viste sig, at meget af det havde taget skade, da vores campingvogn ikke er af nyere dato, så derfor havde der været en del fugt osv. Som ikke havde gjort en positiv indvirkning, på de ting vi havde ladet stå i campingvognen.

Men sidste år mødte vi et ægtepar på Henne strand camping, som fortalte hvordan vi kunne bruge store og små bedrollers. Ja de var perfekte opbevaringskasser til sådan et projekt

Det handlede om, man skal finde bedrollers, da der er hjul på disse modeller. Og så kan de også stables. Så det er bare rigtig smart. At når man har pakket det hele ned i disse plastkasser med låg. Så kan man vælge at rulle dem ind under sengen eller skabet osv. 

Nogen vælger også at stable dem op hjemme i garagen (hvis man har sådan en), eller man kan gøre som vi har gjort det. Vi har valgt at stable opbevaringskasserne hjemme i vores kælderrum. Og vi blev faktisk så bidt at dette kasse system, at vi købte en god “håndfuld” opbevaringskasser sidste år. Og så har vi fået ordnet og ryddet op i kælderrummet, som så gjorde, at der lige præcis er blevet plads til alle vores ting fra campingvognen. 

Så i år når sæsonen slutter, så skal campingvognen selvfølgelig rengøres, fjernes diverse elektronik, gummilisterne skal have noget silikone, og alt det andet der følger med, når man er ejer af en campingvogn. 

Men i år bliver det nemt, når tingene skal pakkes væk. Da vi har vores dejlige opbevaringskasser fra sidste år.

Så mangler du også ideen til, hvor du skal gøre af tingene, når din camplet, campingvogn, båden eller lign skal pakkes ned. Så gør som jeg og mange andre der har valgt at bruge opbevaringskasser. Og det skal helst være bedrollers eller plastkasser med hjul. Da det så bliver meget nemmere og sundere for ryggen når disse skal flyttes rundt.

Held og lykke og god sommer ☺