5 gadgets du skal have med på camping

Sponseret indhold

Selvom vi går kolde tider i møde og der stadig er nogle måneder endnu, før det begynder at blive varmt igen, så kan det være en god ide at forberede dig til din næste campingtur. Hvis du vil have lidt sjov og ballade ud af din campingtur + krydre turen med et par praktiske værktøjer, så kan det være en god ide at læse denne artikel. I artiklen vil jeg komme ind på 5 gadgets og værktøjer man kan tage med på camping.

En jordnedkøler

Med en smart jordnedkøler kan du på en effektiv og smart måde få nedkølet dine øl eller sodavandsdåser. Dette er et musthave gadget til sommeren, hvor du kan have brug for at køle ned, når varmen rammer. Der kan være 24 dåser i jordnedkøleren og den vejer cirka 12 kg.

En powerbank

Det er sjældent at der er udsigt til en stikkontakt, når man er ude at campe, derfor er det godt at man har en backup, hvis man skulle gå ned på strøm. Der findes mange forskellige typer af powerbanks. Nogle powerbanks kan oplade din mobil flere gange, andre powerbanks kan kun klare mindre opladninger. Det kan være en god ide at rådføre dig med ekspertise, før du investerer i en ny powerbank til campingturen.

En pandelampe

Når mørket rammer og du sidder omringet af myg, så kan det være rart, at du kan se noget, når du skal på det lille hus. Derfor kan det være en rigtig god ide at have en pandelampe med, så du kan finde vej i mørket. Pandelampen er også praktisk, hvis du skal læse i en bog om aftenen. Hvis du f.eks. forbereder dig til skolestart på inspo.dk, så kan det være en god ide at have en pandelampe til rådighed.

Et Insect shield

Ved du hvad der er træls ved camping? Insekter og myg. Men der findes en løsning. Insect shield tæppet. Tæppet hjælper med at holde insekter og de små dyr væk. Tæppet er vævet med insektmidlet permethrin, der holder dyr væk på afstand.

En kikkert

En kikkert kan være en sjov fornøjelse at bruge, hvis du har spottet en cool fugl eller prøver at fornemme, hvad der lægger på den anden side af skoven. Hvis du vil fremkalde din indre detektiv, så kan det være en god ide at investere i en kiggert, det vil helt sikkert gøre campingturen en del sjovere.

Del denne artikel?

Del på facebook
Share on Facebook
Del på twitter
Share on Twitter
Del på linkedin
Share on Linkdin
Del på pinterest
Share on Pinterest
Dennis Bank

Dennis Bank

Har skrevet denne artikel. Dennis bank er også ejer af webdesign og markedsførings virksomheden apolloweb.dk

Skriv et svar

Vi er lige midt i sommeren her i 2019. Og der er vel lige et par måneder endnu, inden vi vælger at campingvognen skal i vinterhi. For vi er ikke de store campister i vinter halvåret.

Nu er det 3 år i træk, at vi familien Hansen har en campingvogn. Og det er da også rigtigt dejligt, og mine 2 drenge på 5 og 7 elsker det, når vi kører rundt i Danmark på diverse campingpladser. Og nyder godt af de mange søde familier med børn, der har det lige som os, at de vil ud og have det sjovt. Og så er det jo også dejligt, at komme tæt på alle disse dejlige strande, og badeland som findes disse steder.

Jeg synes dog de foregående år, der har det været lidt tungt, når vi kommer dertil, hvor det hele skal lukkes ned og gøres vinterklar. Ja det er der en masse arbejde i. Og vi har altid haft store problemer i, hvor skal vi opbevare alt det, der befinder sig i campingvognen, da vi bor i lejlighed, så vi har ikke plads til det. Og der er igennem tiden, alligevel kommet en del ting og sager i campingvognen. 

Det første år lod vi mange af tingene stå i campingvognen. Men det viste sig, at meget af det havde taget skade, da vores campingvogn ikke er af nyere dato, så derfor havde der været en del fugt osv. Som ikke havde gjort en positiv indvirkning, på de ting vi havde ladet stå i campingvognen.

Men sidste år mødte vi et ægtepar på Henne strand camping, som fortalte hvordan vi kunne bruge store og små bedrollers. Ja de var perfekte opbevaringskasser til sådan et projekt

Det handlede om, man skal finde bedrollers, da der er hjul på disse modeller. Og så kan de også stables. Så det er bare rigtig smart. At når man har pakket det hele ned i disse plastkasser med låg. Så kan man vælge at rulle dem ind under sengen eller skabet osv. 

Nogen vælger også at stable dem op hjemme i garagen (hvis man har sådan en), eller man kan gøre som vi har gjort det. Vi har valgt at stable opbevaringskasserne hjemme i vores kælderrum. Og vi blev faktisk så bidt at dette kasse system, at vi købte en god “håndfuld” opbevaringskasser sidste år. Og så har vi fået ordnet og ryddet op i kælderrummet, som så gjorde, at der lige præcis er blevet plads til alle vores ting fra campingvognen. 

Så i år når sæsonen slutter, så skal campingvognen selvfølgelig rengøres, fjernes diverse elektronik, gummilisterne skal have noget silikone, og alt det andet der følger med, når man er ejer af en campingvogn. 

Men i år bliver det nemt, når tingene skal pakkes væk. Da vi har vores dejlige opbevaringskasser fra sidste år.

Så mangler du også ideen til, hvor du skal gøre af tingene, når din camplet, campingvogn, båden eller lign skal pakkes ned. Så gør som jeg og mange andre der har valgt at bruge opbevaringskasser. Og det skal helst være bedrollers eller plastkasser med hjul. Da det så bliver meget nemmere og sundere for ryggen når disse skal flyttes rundt.

Held og lykke og god sommer ☺